Kashmirsjal till bröllop och fest – Moonan & Ponsbach
Kashmirsjal till bröllop och fest

Kashmirsjal till bröllop och fest

Kashmirsjal till bröllop och fest

Ska du gifta dig i sommar? Du kanske är gäst till ett bröllop? Inget att ha på dig? Vilken tur för kashmirsjalar då! En kashmirsjal kan du bära över axlarna, matcha till balklänning eller brudklänning. På med kashmirsjalen så är du redo för sommarens alla tillställningar. 

Vit kashmirsjal till bröllop
En vit kashmirsjal måste vara bröllopets mest populära accessoar. Passar utmärkt till bröllop både för bruden, brudgummen, spädbarnen och gästerna. 

Ska du på en annan typ av fest? 
En kashmirsjal är det ultimata plagget för alla typer av fester. Dop, mottagning, student, skiva, fest - ja alla tillställningar helt enkelt. 

Passar till varmare såväl som kallare tillfällen.
En kashmirsjal är både värmande för kyligare tillfällen och kvällar men kashmir är även jättebra att ha till varmare dagar. Kashmir andas nämligen väldigt väl och enligt tradition i Nepal använder man kashmir som enda skydd mot solen. Getterna som vandrar kring bergen i Mount Everest är vana vid extrema temperaturskiftningar från varmt till kallt och därför är kashmir den ultimata festaccessoaren. 

Klä upp eller klä ned.
Osäker på dresscode? Kashmir är ett material som passar i alla generationer och till alla stilar och tillfällen. Har du en kashmirsjal kan du bära den till både kostym till såväl som brudklänning, balklänning, kjol eller varför inte mer casual? 

vit kashmirsjal bröllop