Kashmirsjalar från Nepal | Moonan & Ponsbach
Vit kashmirsjal
1,095.00 kr Ordinarie Pris 1,295.00 kr
Beige kashmirsjal
1,095.00 kr Ordinarie Pris 1,295.00 kr
Grå kashmirsjal
1,095.00 kr Ordinarie Pris 1,295.00 kr
Blå kashmirsjal
1,095.00 kr Ordinarie Pris 1,295.00 kr

- Hannah Graaf

" Lika snygg att ha över axlarna som till skinnjackan. En modeaccessoar man inte vill vara utan. Har haft svårt att hitta den perfekta sjalen som funkar till allt men nu har jag hittat den."

Handla här

⭐⭐⭐⭐⭐

"Supersnabb leverans där brevbäraren lämnade över paketet personligen (det händer aldrig när man bor i lägenhet). Fint inslaget i jutepåse. Kommer att använda sjalen flitigt i vår!"

- Suzanne

⭐⭐⭐⭐⭐

Kan säga att jag är jättenöjd med mitt köp, den prickiga sjalen. Den är den lika fin som jag hade hoppats på. Det känns knappt att man har den på sig men nu på sommaren ändå ger den nog lite värme när det behövs. Jag var också imponerad av den snabba leveransen. 

- Ramona

Svensk design med kashmir från Nepal

Vår kashmir kommer från getterna som strövar omkring de höga slätterna runt Mount Everest. Här, högst upp i bergen i Nepal, råder extrema temperaturer. Klimatet resulterar i att kashmir lämpar sig utmärkt för såväl vinterns kyla som sommarens hetta.

Det tar många år för en get att samla tillräckligt med ull för en scarf. Ullen samlas, kammas och tvättas varsamt, för att sen bli ett av världens mjukaste material av absolut högsta kvalitet. Uppskatta vad geten har gjort för dig i alla dessa år och njut av din kashmir till fullo.

Handla här

Hållbarhet

Vårt mål är att vara så hållbara som bara möjligt i alla led. Från getter, produktion till arbetsförhållanden och även plast.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Det pratas om oss och vår kashmir..