Leopardmönstrad sjal i kashmir
1,095.00 kr
Beige kashmirsjal
1,095.00 kr
Prickig kashmirsjal
1,095.00 kr
Grå kashmirsjal
1,095.00 kr

Ingen Black Friday

Under November månad kommer vi inte att ha stora säljerbjudanden och "fira" Black Friday som många andra, tvärt om. 

Istället kommer vi donera 10% av all försäljning till Love & Hope som är en organisation som arbetar mot barnsexhandel, med verksamhet i Indien och Nepal. 

Läs mer om vår November kampanj här

Kashmir i en generationsresa

In och mys med dig! Nu är det äntligen dags att tända ljus, koka en kopp te och bara njuta av höstens krispighet. Höstens kampanj är fotad med grundarens mamma och syster som visar upp hur man stylear kashmir i höst till vardags och fest. Vi diskuterar även relationer, mor och dotter imellan men även i sin helhet, generationsskifte och trender. Glöm inte att vårda varandra i dessa tider och vi önskar nu dig  en mysig höst. 

Prickig kashmirsjal
1,095.00 kr
Vit kashmirsjal
1,095.00 kr
Blå kashmirsjal
1,095.00 kr
Svart kashmirsjal
1,095.00 kr

Vem älskar inte djurmönster?

Vi kan inte låta bli att älska animalprints! Spana in våra djurmönster på kashmirsjalar och bli inspirerad inför hösten. Vilken är din favorit? Leopard eller Dalmatin?

Prickig kashmirsjal
1,095.00 kr
Leopardmönstrad sjal i kashmir
1,095.00 kr

Moonan & Ponsbach Kashmirsjalar

Kashmiret du ser framför dig är från getter som strövar omkring de höga slätterna runt Mount Everest. Här, högst upp i bergen i Nepal, råder tuffa väderförhållanden och stundtals extrema temperaturer. Klimatet resulterar i att kashmir som material lämpar sig utmärkt för såväl vinterns kyla som sommarens hetta.

Det tar många år för en get att samla tillräckligt med ull för en scarf. Ullen samlas, kammas och tvättas varsamt, för att sen bli ett av världens mjukaste material av absolut högsta kvalitet. Uppskatta vad geten har gjort för dig i alla dessa år och njut av din kashmir till fullo.

Mentioned in..